Vyhľadať
Close this search box.

TOP 5 kandidátov – 07/2024

Aj tento mesiac vám prinášame TOP 5 kandidátov.

Milí klienti,

vedeli ste, že až 72% zamestnancov deklaruje ako najdôležitejší motivátor vzťahy na pracovisku a pracovné podmienky? (zdroj: JobsIndex, jeseň 2023)

Leto a horúce dni nám tradične prinášajú mierne ochladenie v počte reakcií zo strany kandidátov. Napriek tomu sme pre vás za uplynulý mesiac vybrali niekoľko kvalitných kandidátov, ktorí nás zaujali na pohovoroch.

Poďme si ich bližšie predstaviť

Z našej aktuálnej ponuky vyberáme:

Výkonný riaditeľ

(okres Žiar nad Hronom)

Náš kandidát má skúsenosť na úrovni senior manažéra  z viacerých výrobných závodov. Riadil výrobné prevádzky, tvoril obchodnú stratégiu, bol zodpovedný za vzťahy s kľúčovými partnermi, zostavoval a rozširoval obchodné tímy a úspešne pracoval na projekte zvyšovania miery lojality zamestnancov. Je to človek so silnými morálnymi hodnotami, orientovaný na systém.

Mesačný plat (brutto):
4 000€

Inžinier kvality

(Banskobystrický kraj - najlepšie Detva a okolie)

Skúsený seniorný kandidát v oblasti kvality, ktorý má viac ako 15-ročné skúsenosti s 3D meraním. Dlhé roky vytváral programy na meracích prístrojoch, kalibroval prístroje a realizoval vstupnú, medzioperačnú a výstupnú kontrolu výrobkov. S jeho dlhoročnými skúsenosťami sa chce kandidát posunúť kariérne ďalej a pracovať ideálne ako Inžinier alebo kontrolór kvality.

Mesačný plat (brutto):
2 100€

Manažér nákupu / obchodu v oblasti strojárstva a potravinárstva

(Banskobystrický kraj)

Kandidát disponuje bohatými skúsenosťami v rôznych segmentoch a to tak v oblasti obchodovania, nákupu ako aj manažmentu. Počas svojej kariéry úspešne riadil väčšie aj menšie tímy.  Niekoľko rokov pôsobil v oblasti strojárstva a posledné roky pôsobil v potravinárstve. Má výborné analytické a strategické myslenie a jeho silnou stránkou je ťah na bránu. Pôsobil aj v medzinárodnom prostredí, preto ovláda anglický jazyk slovom aj písmom.

Mesačný plat (brutto):
2 500€

Majster výroby

(Žiar nad Hronom a okolie)

Kandidát je skúsený profesionál vo výrobe s dlhoročnou praxou v riadení procesov aj ľudí. Má bohaté skúsenosti na pozíciách ako majster výroby, ale aj ako technik. Rozumie procesom z technologického hľadiska, z manažérskeho hľadiska je schopný riadiť menšie i väčšie tímy, zabezpečiť efektivitu a optimalizáciu výroby. Kandidát má silné vodcovské schopnosti a vie riešiť operatívne problémy v reálnom čase. Vie pracovať samostatne, ale aj tímovo. Nemá problém chopiť sa akejkoľvek práce a ísť svojmu tímu príkladom.

Mesačný plat (brutto):
1 800€

Vedúci skladu

(Banskobystrický kraj a okolie)

Flexibilný a svedomitý kandidát, schopný zastrešiť komplexne skladové a materiálové hospodárstvo výrobných spoločností vrátane kompletnej administratívy. Rýchlo sa dokáže adaptovať na zmeny, nájsť najoptimálnejšie riešenie a následne dotiahnuť veci do úspešného konca. Dokáže efektívne plánovať a komunikovať aj s ostatnými oddeleniami. Vie veľmi dobre pracovať s Excel, PowerPoint ako aj s databázami. Má oprávnenie na VZV.

Mesačný plat (brutto):
1 400€

Nevybrali ste si?

Dajte nám vedieť, koho potrebujete a my Vám ho nájdeme .

Najčítanejšie

TOP 5 kandidátov - 10/2024

TOP 5 kandidátov - 10/2024

Vážení klienti, ako už tradične, obdobie 4.kvartálu sa nesie v znamení zvýšeného pohybu kandidátov na trhu práce. Preto, ak uvažujete…
Ako si vyrokovať vyšší plat ešte pred nástupom do práce? Tu je päť rád

Ako si vyrokovať vyšší plat ešte pred nástupom do práce?...

Hoci mnohí odborníci neodporúčajú, aby sa uchádzač snažil zvýšiť ponúkaný plat ešte pred nástupom na pozíciu, v praxi sa o…
Uchádzačom sa nechce čakať na vyšší plat mesiace ani roky. Na pohovoroch sú čoraz asertívnejší

Uchádzačom sa nechce čakať na vyšší plat mesiace ani roky....

Priemerný plat ponúkaný v pracovných inzerátoch bol v prvej polovici roka 1 472 eur. V závislosti od druhu pozície a…

V akej oblasti vám môžeme pomôcť?

Potrebujem:

Vaša správa bola úspešne odoslaná ‍

Ozveme sa Vám najneskôr do 24 hodín (štandardne do 4 hodín)

Ak sa potrebujete spojiť ihneď, prosím volajte:

Miroslav Lichý
Managing Partner

Vaša správa bola úspešne odoslaná

Ozveme sa Vám najskôr, ako to bude možné.